Hvad er RISTA?

Rigtig mange vælger ofte at købe deres kaffe hos større brands og kaffehuse, der med deres store organisation har råd til at placere sig på dyre adresser. Alt imens Københavns kaffepriser flere år i træk er blevet kåret til verdens dyreste.

Det vil vi i Rista gerne lave om på, og sætte fokus på at samarbejde med lokale caféer, og gøre det langt billigere for dig at nyde din kaffe.
Det gør vi med vores abonnements løsning, hvor du hver dag kan få en daglig kop kaffe, og frit
vælge mellem din yndlingskaffe fra menuen.

Vores mission

Som nystartet koncept, og nogle af de første i Danmark, er det utrolig vigtigt for os at udvikle en bæredygtig forretning, der kan der skaber værdi for både dig, og de lokale caféer.
Derfor arbejder vi hele tiden på at skabe mere værdi for dig, og gøre vores service mere brugervenlig.

Samtidig er det også vigtigt for os at det er en profitabel forretning for caféerne, derfor kompenserer vi caféerne for den kaffe, som du får gennem dit medlemskab. Vi giver også 10% på menukortet hos caféerne for at gøre det mere attraktivt for dig, at købe noget ved siden af kaffen. Hver gang du bruger dine 10% rabat hos en af de lokale caféer, er det nemlig os der betaler den rabat du får hos caféen.

Vi vil gøre op med verdens dyreste kaffepriser, og skabe vækst for lokale caféer, alt imens vi har det sjovt.
På den måde kan Rista være med til at gøre kaffekampen bare ”lidt mere” retfærdig for de mange lokale forretninger, og gøre det endnu nemmere for dig at støtte lokalt.