Marts 11, 2021

En gåtur er fantastisk og let måde, at forbedre eller vedligeholde dit helbred på.
Bare 30 minutters daglig gang styrker nemlig både dit mentale helbred, kondition samt knogler. Det hjælper også med at reducere overskydende kropsfedt og øger muskelkraft samt udholdenhed. Derudover kan alle være med, da en god gåtur er tilgængelig for de fleste.

Det er også bevist, at det sænker blodtrykket og forebygger hjerte-kar-sygdomme. Derudover kan det også have en positiv effekt mod stress og depression.

Det behøver ikke at være svært at opnå de 10.000 daglige skridt, der anbefales til voksne. Omregnet svarer dette til cirka 8 km eller 1 time og 40 minutter bevægelse alt efter tempo.

Du kan med god samvittighed invitere familie, venner eller måske din date med ud på en frisk gåtur.
København er en stor by med mange muligheder, så det er bare med at være kreativ og finde en hyggelig gårute.

Når du mødes til en spadseretur, er det oplagt med en velbrygget to-go-kaffe til turen. Her får du 3 bud på oplagte muligheder til din weekend gåtur med en god to- go-kaffe.

1. Pauseriet

Vodroffsvej 2A, 1900 Frederiksberg.

På hjørnet af Sankt Jørgen Sø på Frederiksberg, finder du denne lille charmerende kaffebar. Med din to-go-kaffe kan du spadsere rundt om Københavns søer og nyde den hyggelige stemning. Søerne er det perfekte sted for en gåtur med familie, venner. Hvis man tager hele turen rundt om alle søer, svarer det til 6,35 km.

2. Great Coffee

Store Kongensgade 3, 1364 København

Tag et smut ind til Kongens Nytorv og besøg et moderne kaffested. Udover en lækker to-go-kaffe kan du også finde friske juice og velsmurte sandwich. Great Coffee ligger med gode muligheder for at gå langs Nyhavn, hvor du kan få en historisk fin oplevelse og eller Kongens Have, en af Københavns mest populære og flotteste parker.

3. Snabel B

Toftegårds Allé 14, 2500 Valby

I Valby finder du dette lokale kaffested. Når du har hentet din to-go-kaffe, kan du finde mobilen frem og udforske valbyruter.dk. Her finder du gåture fra 2 km til 7 km. Her kan du selv bestemme, hvad du vil se på din gåtur. Det kan være alt fra naturskønne områder til historiske områder eller måske det overraskende. De forskellige ruter er farve givet og du kan navigere rundt i dem ved at tracke gåturene på din mobil.

Leave a Reply

©2020 Rista ApS. Alle rettigheder forbeholdes.