Valentine’s Day fejres hvert år den 14. februar.

Dagen er lige rundt om hjørnet, men hvordan kan man fejre valentinsdag, når der stadig er restriktioner og det hedder februar 2021. I bunden får du 3 forslag til romantiske ting, du kan lave på valentinsdag.

Der er flere romantiske ting man kan lave i København, og det gælder især, når det er Valentine’s Day. København er fyldt med flot arkitektur, flotte parker og hyggelige lokale caféer.

Valentine´s Day handler om nydelse og forkælelse. Kommer du forbi en af de mange lokale caféer, så kunne en friskbrygget Café latte og en lun Pain au chocolat være prikken over i’et. Giv jer selv tid til, at nyde byen og hinanden. Det er dagen, hvor man sættet tempoet ned og bare nyder hinandens selskab.

1. Gå en lang tur

Tag din udkårne under armen og spadser gennem Københavns gader. Husk det varme overtøj, det er ekstra køligt denne valentinsdag, derfor kan en kaffe to-go hjælpe med at holde varmen. København er en fantastisk by, så om det er en tur rundt om søerne, en tur i kongens have, eller en tur på kastellet, så er der garanti for en hyggelig og romantisk tur.

2. Lav drinks og spil et spil

En anden lidt sjovere aktivitet er at lave drinks og spille spil. Find en lettere udfordrende drink – med eller uden alkohol, som i normalt ikke ville få og køb ind til selv at lave den.
Vi foreslår selvfølgelig en Espresso Martini.

Når I har gjort det, kan i nyde den mens I spiller et spil sammen. Det kan være klassikere som backgammon eller 500 men, hvis I vil udfordre jer selv endnu mere, kan i prøve at lave jeres eget spil.
– Det bliver lettere og sjovere hvis der er alkohol i de drinks i laver…

3. Lav middag sammen

Det siges, at mad er vejen til hjertet, så hvorfor ikke bruge kvalitetstid på at forberede en romantisk Valentine’s middag samen? Der er et hav af muligheder, når I skal finde inspiration til dette specielle måltid.
Vores bud på en 3-retters er:
Forret – Blinis med stenbiderrogn

Hovedret – Svamperisotto
Dessert – Hjerteformet chokolade fondant med vaniljeis og jordbær.

Det var vores 3 bud – Happy Valentine’s!

Leave a Reply

©2020 Rista ApS. Alle rettigheder forbeholdes.